Henkilökunta

Savonlinnan Uudessa apteekissa Sinua palvelee asiantunteva henkilökunta. Meillä on mm. diabetekseen, astmaan/allergiaan, sydänsairauksiin ja savuttomuuteen sekä koneelliseen annosjakeluun erikoistuneet asiantuntijafarmaseutit.

Pitkiä perinteitä vaalien

Apteekkimme täytti 100 vuotta 1.1.2022. Nykyisissä tiloissaan K-citymarketin rakennuksessa Uusi apteekki on toiminut vuodesta 1997 lähtien. Sitä ennen apteekki on sijainnut Olavinkadulla neljässä eri osoitteessa.

 

 

 

historiakuvakooste

 

 

Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat sertifikaattiSavonlinnan Uudella apteekilla on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat (Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimus). Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista.

 

 

 

Suomen Parhaat palvelussa

Suomen Laatukeskuksen Hyvän Palvelun Foorumi ja TAK Oy ovat myöntäneet meille Suomen Parhaat Palvelussa -sertifikaatin vuonna 2011 osoituksena apteekkimme korkeasta palvelutasosta (TAK Palvelumittari -tutkimus 2011).

 

 

 

taxfree logo

Meillä voi tehdä TaxFree -ostoksia. Tax free -etuun oikeutetut asiakkaat maksavat ostoksistaan normaalin verollisen hinnan ja saavat palautuksen jälkikäteen Global Bluelta.